Magunkról


Magunkról

Magyarországon az első BelFrit Gyorsétterem 2003-ban nyílt a Pólus Centerben. Friss, kitűnő minőségű belga krumpli, ez a BelFrit szíve-lelke. Célunk, az egész világgal megismertetni Belgium legjavát, a BelFrit gyorsan és frissen készülő, minőségi ételeivel, amely kitűnő és felpezsdítő alternatívája napjaink gyorséttermi ételeinek. Friss, rendelésre készülő ételeink szívmelengető adagokkal kényeztetnek, így igazán jól lakva távozhatsz tőlünk és a pénztárcád is kíméljük.

Gyere és kóstold meg Belgium legjavát!BELGA SÜLTKRUMPLI TÖRTÉNETE

A sült krumpli eredete homályba vész. A belgák úgy tartják, hogy a krumpli sütés hagyománya tőlük származik. Az első világháború alatt a belga hadseregben a francia volt a hivatalos nyelv és innen ered a French fries -azaz francia sült- elnevezés. De történelmi emlékek szerint Belgiumban már az 1830-as években megjelentek az első krumplisütő bódék, így vált hamar nemzeti ételükké a sült krumpli.
Hogy mi az igazság? Ki tudja? Egy dologban azonban egyetérthetünk: bárki is találta fel a sült krumplit, a belgák tökéletesítették azt!
BelFrit célja, hogy tisztelegjen ezen évszázados sütési hagyomány előtt, különleges húsokkal teljessé téve az ízélményt és olyan édességeket, tegyen elérhetővé, mint a belga gofri. Így bizton állíthatjuk: a BelFrit Belgium legjavát tálalja elénk.

Kezdőlap | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
BelFrit Magyarország

BelFrit Magyarország